Aula Medica

Välkommen!

Återigen har vi, en samling obotliga fistelfanatiker, glädjen att få hälsa er alla hjärtligt välkomna till det Svenska Accessmötet. Det är nu den femte gången vi arrangerar detta möte som, utan att överdriva, förefaller ha etablerat sig som en grundpelare för svensk dialysvård och en återkommande multidisciplinär mötesplats för fortbildning och erfarenhetsutbyte. Redan vid tidigare tillfällen har vi i organisationskommittén redovisat hur mötet tycks ha genererat nationell samsyn och förbättrat centrala kvalitetsvariabler inom svensk dialysvård och vi saknar absolut inte ambition att fortsätta i samma spår.

Årets möte går liksom förra gången av stapeln i Karolinska Institutets nya Aula Medica med spännande teman, föredrag från inbjudna internationella storheter och som en liten nyhet några work-shops med en rejäl dos praktiskt innehåll och hands-on övningar för såväl nefrologer som dialyssjuksköterskor, interventionella radiologer och accesskirurger. Som vid förra tillfället kommer vi även att satsa på interaktiva frågestunder med chansen till livaktiga diskussioner.

Missa inte chansen att vara med och bidra till ännu ett lyckat möte, ta del av värdefull kunskap och skapa samsyn för en fortsatt utveckling av svensk dialysvård.

Varmt välkommen till det 5:e Svenska Accessmötet

För programkommittén

ulf-helin

Ulf Hedin